“De juiste koers voor jouw fondsenwerving” 

Wil je aan de slag met fondsenwerving? Dan ben je op het juiste adres! Fondsenwerven is niet moeilijk maar vraagt wel om een plan, inzet en doorzettingsvermogen. Op deze site vind je informatie, gratis downloads en de Elearning Fondsenwerving. Daarnaast geef ik regelmatig trainingen en kan ik je helpen met advies en/of ondersteuning op maat voor jouw organisatie. Vragen? Neem gerust contact met me op

 

Je vindt Grantiou ook op Facebook, Instagram en Youtube.

grantiou gerald van dijk
Gerald van Dijk
Grantiou Fondsenwerving

Tips, ideeën en voorbeelden

Je vindt hier tips voor fondsenwerving. Of het nu gaat om een stichting, vereniging, kerk, goed doel of school. Ik help jou met het werven van tijd, middelen, expertise en/of geld. Zodat jij genoeg middelen kunt werven om je doelstellingen te realiseren.  Je vindt hier gratis downloads o.a. over

Een unieke manier om stap voor stap aan de slag te gaan

Volg de online training fondsenwerving.

Via de Elearning Fondsenwerving zet jij de volgende stap in fondsenwerving. Of je net begint met fondsenwerving of al langer bezig bent, ik help je bij jouw volgende stap. Bijvoorbeeld met fondsenwerving bij bedrijven of bij vermogensfondsen. Je volgt de Elearning op jouw moment, op jouw tempo, op jouw plaats. In de trein onderweg, op kantoor en lekker languit thuis op de bank. Via de Elearning neem ik je mee op reis om meer uit je fondsenwerving te halen. Elke aflevering bestaat uit een video over een specifiek onderwerp met daarbij materialen waardoor je meteen aan de slag kunt. Ging het allemaal even te snel, dan kijk je elke aflevering gewoon onbeperkt terug.

Heb je behoefte aan persoonlijk contact om specifieke vragen te bespreken, kies dan voor de optie “skype-meeting”. Ik bespreek dan samen met jou/jullie je persoonlijke vragen.

Nou, waar wacht je nog op? Stap in, dan varen we uit, op weg naar jouw optimale koers!

Grantiou helpt organisaties in het uitzetten en realiseren van de optimale koers op het gebied van Fondsenwerving, Marketing en Communicatie.

De optimale koers voor jouw organisatie

Net als bij ‘hoog aan de wind varen’ moet alle factoren optimaal op elkaar zijn afgestemd om je doel te bereiken. De stand van je zeilen en roer, de staat van je boot en bemanning zijn interne factoren die invloed hebben op het eindresultaat. Maar ook externe factoren als de windkracht en windrichting, het water en overig verkeer hebben invloed op de koers van jouw organisatie.

Ik help jou om de optimale koers voor jouw organisatie te vinden en te behouden.
Hiervoor bied ik je de volgende opties:

Informatie aan over verschillende onderwerpen die te maken hebben met Fondsenwerving, Marketing en Communicatie. Je vindt het bij downloads, natuurlijk helemaal gratis.

Volg de Elearning Fondsenwerving op het moment dat het jou past. Op de bank, op kantoor of in de trein. Kies het onderwerp waar je mee aan de slag wilt en start je eigen training. Elk onderwerp bevat materialen waar je meteen mee aan de slag kunt!

Heb je behoefte aan persoonlijk contact, kies dan de optie 'Skype-meeting'. Ik beantwoord dan jouw specifieke vragen op maat.

Heb je tijdelijk behoefte aan een fondsenwerver in jouw organisatie of aan het ontwikkelen van een strategie op maat voor jouw organisatie, neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.

Ik help je graag op een manier die bij jou past!

Grantiou

De naam Grantiou komt uit het Grieks en betekent “loeven”. Dit is een term uit de zeilsport dat “tegen de wind opvaren” of “dichter bij de wind komen” betekent. Niemand kan recht tegen de wind in varen, maar wel hoog aan (vlakbij) de wind. Hiervoor is het van belang dat alle onderdelen precies op elkaar zijn afgestemd. Anders verliest het schip koers of komt het alsnog recht tegen de wind in te liggen en valt het stil.

Niet alleen de stand van het zeil en het roer (interne factoren) maar ook de windkracht en –richting, stroming en verkeer om het schip (externe factoren) zijn van invloed op de koers.

Wanneer alle factoren optimaal op elkaar zijn afgestemd is een organisatie in staat het beter te doen dan anderen. Dit is ook de letterlijke betekenis van “de loef afsteken” (overtreffen).

Blog

Navigeren kan je leren

7 januari 2021

Werken met een jaarplan helpt je om je doelen te behalen. Je wilt wat het einddoel is en welke activiteiten je moet uitvoeren om dat einddoel te behalen. Daarnaast helpt het je om bij te sturen wanneer dat nodig is.

Lees verder
Crowdfunding

Crowdfunding groeit, maar waar blijven de goede doelen?

2 februari 2020

Jaarlijks wordt er meer opgehaald via crowdfunding in Nederland. Maar het aandeel van de goede doelen blijft achter. Terwijl juist de goede doelen weten hoe zij de crowd kunnen mobiliseren. Ik deel drie tips met je voor een succesvolle crowdfundingscampagne.

Lees verder
betrouwbaarheid leidt tot resultaat

Van ‘donateursvertrouwen’ naar ‘betrouwbaarheid’

13 november 2019

Het Nederlands DonateursPanel onderzoekt elk kwartaal het donateursvertrouwen in Nederland. Maar wat mij betreft stellen ze de verkeerde vraag! Maar vertrouwen is toch belangrijk voor donateurs om te geven? en wat zou de vraag dan wel moeten zijn? Daar geef ik antwoord op in deze blog.

Lees verder

3 misverstanden over Crowdfunding

11 september 2019

Er liggen volop kansen voor goede doelen om hun projecten te financieren via crowdfunding. Toch komt maar ongeveer 5% van alle crowdfundingprojecten terecht bij maatschappelijke projecten. Waarom eigenlijk? Zijn het juist niet de goede doelen die weten hoe ze de crowd moeten mobiliseren? 3 misverstanden over crowdfunding!

Lees verder

Contact

Geïnteresseerd in een persoonlijke training? Heb je vragen of wil je feedback? Neem gerust even contact op!
Met onderstaand formulier ben je zó in mijn mailbox.

grantiou gerald van dijk
Grantiou investeert in microkredieten voor ondernemers in ontwikkelingslanden via Oikocredit