Over mij

Met raad en daad ondersteunen

Ik heb jarenlang in de IT gewerkt als sales-consultant, met veel plezier. Maar ik merkte op een zeker moment dat ik op zoek was naar een hoger doel dan winst maken. Niets mis met een gezond en winstgevend bedrijf, maar ik zocht meer dan dat. Via een persoonlijke zoektocht van zo’n 1,5 jaar heb ik de overstap gemaakt naar de goede doelen. In eerste instantie in dienst bij onder andere Dorcas en het Ronald McDonald Kinderfonds als manager fondsenwerving. Daarna via mijn bedrijf Grantiou Fondsenwerving voor organisaties zoals Clothing4U, Geldersch Landschap & Kastelen, Groot Nieuws Radio en Villa Pardoes. Voor een overzicht van al mijn opdrachtgevers en wat ik voor hen heb betekend, zie Klanten.

Hoger doel

De mix van ervaring die ik heb opgedaan in de IT en bij diverse goede doelen helpt mij om positief kritisch te kijken naar doelstellingen, processen, strategie en uitvoering. Uiteraard is een organisatie met een sociale missie geen bedrijf, maar juist omdat tijd en geld maar één keer kan worden besteed, is het van groot belang om vooraf heldere, duurzame keuzes te maken die leiden tot optimaal resultaat.

Resultaatgericht werken voor een hoger doel motiveert mij om organisaties verder te helpen op het gebied van fondsenwerving in de meest brede zin van het woord. Van het ontwikkelen van (strategische) plannen tot en met uitvoering en realisatie. Ik werk daarbij samen met een netwerk van professionals op het gebied van communicatie, tekstschrijven, (online) marketing, vormgeving, web technologie en CRM. Op die manier kan ik non-profit organisaties helpen met het zetten van hun volgende stap.

grantiou gerald van dijk
Gerald van Dijk
Grantiou Fondsenwerving

Juist omdat tijd en geld maar één keer kunnen worden besteed, is het van groot belang om heldere, duurzame keuzes te maken die leiden tot resultaat.